Klausen set udefra

Værtshuset Klausen fejrer 1-års fødselsdag med gratis mad og livemusik

 

 

Den 14. september står værtshuset Klausen på Fredericiagade 22 klar til at markere deres første, men absolut ikke sidste, år på Vejles værtshus-scene! Fra kl. 11 åbner de dørene til en dag fuld af fest, kolde øl og god stemning – og fra kl. 16 går det for alvor løs med mad, drikke og underholdning. Vi taler pølser med brød, kartoffelsalat, lune frikadeller og ikke mindst en stemning, som kun Klausen kan skabe.

 

Fødselsdagstilbud og livemusik 

Når klokken slår 20, skruer de op for festen med nogle knaldgode fødselsdagstilbud i baren. Men det er ikke alt! Klausen har hyret det erfarne band Modsat, der fyrer op for livemusikken med et repertoire, der rammer bredt – perfekt til både øl, dans og fællessang!

 

Konkurrencer og sjov 

I løbet af aftenen vil der være sjove konkurrencer, så gør dig klar til at kæmpe om æren (og måske en præmie eller to).

 

“Det har været et fantastisk år!” 

Ejer Anna Magdalena fortæller: 

Et år er gået. Det er helt vildt, hvor hurtigt det er gået. Det har været et hårdt år med udfordringer og glæde samt støtte fra vores fantastiske gæster! Året har været lærerigt, og vi glæder os til mange flere!

 

Håndbajer på Klausen i Vejle

 

Succeshistorier og fremtidsplaner 

Værtshuset har allerede sat sit præg med deres populære karaokeaftener hver fredag ​​fra kl. 21-01. Deres nyeste påfund som “happy hour” og spillet “slå højere end bartenderen” er ved at blive et publikumshit!

 

Vi knokler for at skabe gode oplevelser, stemning og den hyggelige atmosfære, som Klausen er kendt for. Og der er mere i vente! Vi pønser på turneringer i kort eller terninger hver måned, julefrokoster som de var i gamle dage samt flere arrangementer.” Slutter Anna Magdalena.

 

Programmet til 1-års fødselsdag hos værtshuset Klausen