Italian Kitchen by Sergii ligger i Paladspassagen

Ny restauratør i Vejle: Anis Ghrissi genopliver italiensk køkken i Paladspassagen

 

Anis Yacoubi Ghrissi har overtaget det italienske spisehus i Paladspassagen Social Dining. Den 18. september åbner han restauranten “Italian Kitchen By Chef Anis”. Han er godt i gang med at sammensætte det nye menukort. Erfaringen som kok i Riva del Garda ved Gardasøen har bidraget til hans store kærlighed til italienernes tilgang til mad og deres afslappede livsstil. 

 

Enkelt menukort

Det er de italienske retter, der er i fokus. Menukortet bliver traditionelt og klassisk italiensk med seks pizzaer, tre forskellige pastaretter, tre klassiske italienske retter og nogle få italienske desserter. Blandt retterne er der pasta rigatoni med oksekød, serveret med tomatsalat, brød og dressing, samt kalv milanese med kartofler og marinara sauce, ligeledes serveret med tomatsalat, brød og dressing.

 

Paladspassagens nye italienske kok 

Anis Yacoubi Ghrissi har også erfaring fra en mexicansk restaurant, hvor han arbejdede i fem år, samt fra Café Kridt-kædens caféer i det sønderjyske, hvor han var ansat i fem og et halvt år. Derudover har han arbejdet i Lalandia og Lego House, hvor  han var ansat i to år, blandt andet som souschef. Desuden har han været køkkenchef i Sydbank Arena i Kolding og har længe haft en drøm om at åbne sit eget spisehus.

 

En dag, mens han var i Vejle, mødte han en af medejerne af Paladspassagen Social Dining, Rie Lundgren, og delte sine planer med hende. Det førte til muligheden for at overtage det italienske køkken.

 

Turbulent historie

Køkkenet er overtaget efter Sergii Chebanenko, som kun var der i få måneder. Sergii kunne ikke få logistikken til at fungere, da hans familie bor i Aarhus. Det italienske køkken har haft en noget turbulent historie, hvor det tidligere blev drevet af folkene bag Occo. Da de blev bedt om at forlade stedet i slutningen af februar, gik der flere måneder, før Sergii overtog køkkenet. 

 

Nu er det Anis Yacoubi Ghrissi, der er Paladspassagens nye italienske kok. Han vil forsøge at skabe stabilitet i Paladspassagens italienske afdeling.