Restaurant Galionen set udefra bliver til Restaurant Brejning Havn

Østers, smørrebrød, udsigt og vandtaxi: Ny restaurant med store ambitioner

Af Pernille Søborg,

 

En ny gastronomisk oplevelse venter ved Vejle Fjord, når Restaurant Brejning Havn slår dørene op tirsdag den 27. maj. Beliggende få meter fra vandkanten byder restauranten på både udsigt og mulighed for at ankomme via vandet.

 

Erfaren restauratør bag roret

Bag projektet står Lars Berggreen, kendt fra Lido Caféen og The Buddha Bowl Project i Vejle. Han har samlet et erfarent team bestående af restaurantchef Christian Bloch, event- og servicechef Mette Thomsen samt køkkenchef Nicolaj Evers, skriver Vejle Amts Folkeblad.

 

Fra østers til smørrebrød

Det maritime menukort byder på østers og champagne side om side med klassiske smørrebrød og sæsonbetonede retter. Gæsterne kan nyde maden fra 50 indendørs pladser eller 90 pladser på terrassen – alle med udsigt over fjorden.

 

Åbent hele året

Restauranten åbner som sommerrestaurant med åbningstider fra 11.30-15.00 og 17.00-21.00 alle ugens dage. Ambitionen er at holde åbent året rundt med tilpassede åbningstider i vinterhalvåret.

 

Sejl til middagen hos Restaurant Brejning Havn

En af de mest opsigtsvækkende ideer er planerne om en vandtaxi mellem Vejle og Brejning. Hvis alt går efter planen, kan gæsterne i fremtiden sejle direkte til døren og nyde et ekstra glas vin uden bekymring for hjemturen.

 

 

LÆS OGSÅ

Børkop Vandmølle ligger i idyllisk omgivelser