Restaurant Galionen

Brejningstrand 7, 7080 Børkop 75 86 15 16

 

Restaurant Galionen ligger i vandkanten af Vejle Fjord ved Brejning Lystbådehavn. Lidt gemt væk fra Børkop by. Men det er en skjult perle med en beliggenhed, man skal lede længe efter. De fleste gæster her kender Restaurant Galionen i forvejen, eller hører om restauranten fra tidligere gæster, men det er en restaurant, hvor man kommer igen.

 

Restaurant Galionen har en maritimatmosfære med flot beliggenhed ved vandet og med velanrettede retter. Vær opmærksom på, at der ikke altid er åbent alle ugens dage. Det afhænger af sæsonen.

 

Maden 

Restaurant Galionen tilbyder en overskuelig, varieret menu, der imødekommer de fleste præferencer. Her er alt fra smørrebrød, stjerneskud og over til burger. 

 

Frokost

Den serveres mellem kl. 12 og 15. Smørrebrød er der fire forskellige af. En med marineret sild, en med pandestegt rødspættefilet og hjemmelavet remoulade, en med kartoffel og bacon samt en med æg og håndpillede rejer. Ellers er der stjerneskud, kold røget laks med rygeostcreme eller en okseburger.

 

Aftenretterne 

Fra kl. 17.30 er det aftenkortet, der gælder. Ikke mange retter er der at vælge mellem. Men dog to forretter, der serveres med deres surdejsbrød og sæsonens smør. Hovedretterne er fx kulmulefilet eller moules frites, og til dessert er der oste eller pandekager med is. 

 

Vin og drikke

Restaurant Galionen har et smalt øl- og vinkort. Der er få vine på glas. Af fadøl kører de tre forskellige Hancock, og på flaske har de flere alkoholfri øl og et par andre. Uanset om du foretrækker et glas vin, en lokalt brygget specialøl eller forfriskende aperitif, så har Restaurant Galionen dig dækket. 

 

Atmosfæren hos Restaurant Galionen

Der er en hyggelig og indbydende stemning – dog afhængigt af årstiden, og om man sidder inde eller ude. Uanset hvad så er der en hyggelig og afslappet stemning. 

 

Om sommeren giver den velplacerede udendørsterrasse, den perfekte ramme for en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. Det opmærksomme og venlige personale har stor erfaring og overblik. De har humor og serverer med et smil.

 

Selskaber

Skal du holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller andet selskab til frokost eller aften, står Restaurant Galionen klar til at hjælpe. Der er selskabslokale til minimum 25 personer.

 

Prisniveau

Det er moderate priser. Her betaler man for kvalitet og god beliggenhed. Det er jo fair. Frokostretterne koster 95 kr. for et stykke smørrebrød eller 235 kr. for stjerneskud. Hovedretterne om aftenen koster mellem 195 kr. og 245 kr.. Drikkevarerne er ikke specielt billige.

 

LÆS OGSÅ

Børkop Vandmølle: Hjemmelavet, god mad i den historiske vandmølle

Remouladen har godt smørrebrød og fantastisk udsigt

 

Senest opdateret: 16/04/2024 01:04