Pancakes

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Pandekager er noget, de fleste i familien kan samles om. I Legoland i Billund har de, naturligvis fristes man til at sige, en pandekagebod, der hedder Pancakes. Den ligger i Piratland. De har pandekager med forskellige toppings, ligesom is, som også er en mulighed. 

 

Når man passerer Pancakes, bliver man fanget af duften af de nybagte pandekager. Det er et tilløbsstykke, når både voksne og børn trænger til en opkvikker mellem oplevelserne og forlystelserne i Legoland. 

 

Pancakes ligger i en bjælkehytte og har overdækkede siddepladser til begge sider. De har åbent i Legolands åbningstider. 

 

Pandekager

Så snart pandekagen er bestilt, hældes dejen ud på den store, varme pandekageplade. De tynde pandekager er lune ved serveringen, og ovenpå kommer softice, som smelter en anelse. Pandekagen toppes med dit valg af enten Daim, Oreo eller Nutella. De er lette at tage med videre på farten eller sætte sig og spise. Du kan også købe softice i kræmmerhus med drys af kakao, skumfidus, popstar, Oreo eller Daim.

 

Drikkevarer

En del gæster køber ad libitum drikkevarer ved indgangen til Legoland. Men har du lyst til noget andet, er der hos Pancakes varm kakao med skumfiduser, juice med æble eller appelsin samt saft med hyldeblomst, rabarber eller solbær. Der er også kildevæld samt kaffe og te.

 

Ventetid og betjening

Der er ikke den store ventetid hos Pancakes. Dejen til pandekagerne er lavet på forhånd. Det samme gælder for softice og drys. Betjeningen er imødekommende og opmærksom, mens de holder øje med de store pandekageplader. Betjeningen serverer pandekagerne med et smil. 

 

Atmosfæren hos Pancakes

Det er ikke til at overse Pancakes. Bjælkehytten er nærmest skabt som et piratskib med piraten i udkigstårnet i masten på toppen af “skibet”, der holder øje med land og eventuelle fjender forude. Papegøjen er fast følgesvend og sidder på udkig under udkigstårnet. “Skibet” er bygget i træ, og der er overdækket, så gæsterne kan vente på bestilling og pandekager i skyggen det meste af tiden. 

 

Ved siden af Pancakes er der grønne områder med “palmer” og hegn samt siddepladser. Her kan man tage plads og hvile benene, mens pandekagen spises. 

 

Prisniveau

Der er ikke mange udgifter forbundet med at lave en pandekage med is og toppings. Priserne her er også fair. Du kan få en pandekage med softice og enten Nutella, Daim eller kakao til 59 kr.. Skal du blot have en softice står den til 55 kr., med mindre det er en børnesoftice uden drys, der koster 35 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Sluk tørsten hos Slushice i LEGOLAND

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03