Family Buffet

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Family Buffet i LEGOLAND i Billund er det ideelle sted for familier eller andre, som er godt sulten. Her kan man i løbet af dagen, eller som en afslutning på sjov og eventyr i LEGOLAND hvile benene og reflektere over oplevelserne, mens man slår sig løs i ‘All you can eat’ familiebuffeten. Du laver lige den menu, du har lyst til og tilsætter drikkevarer og softice, som du vil, indtil du ikke kan mere. Prisen er fast på forhånd, så der kommer ikke noget uforudset. Det kan have sine fordele. 

 

Family Buffet ligger til højre for indgangen ved siden af Lego Galleri og overfor området Miniland. Den store restaurant har åbent alle ugens dage fra kl. 11.30 på LEGOLANDs åbningsdage.

 

Betal, og spis alt, hvad du kan 

Ved indgangen til restauranten tager personalet smilende imod gæsterne. Her bestiller og betaler man. Så er det klaret! Derefter finder man en plads i restauranten. Spørgsmålet er, om man ønsker at sidde tæt på eller langt fra buffeten, på legeområdet, eller om man vil udenfor, hvis vejret er godt. Hver placering har sine fordele og ulemper.

 

Maden

Buffeten på Family Buffet er stor, og hele familien skal nok finde noget, der frister. Du finder et bredt udvalg af mere eller mindre velkendte retter. Buffeten har et pænt udvalg af kødretter, men også vegetariske og veganske retter, og de er opmærksomme på allergier. Du kan starte med salatbaren og derefter gå om bord i den varme buffet for så at slutte af med softice. 

 

Kun for børn – og noget for voksne

Der er et særligt børneområde, hvor familiens yngste medlemmer kan vælge mellem pizza, pasta, nuggets, kødboller, falafelkugler, fritter, kyllingekøller og de særlige Lego pommes. Ellers er der den varme buffet, hvor kokke står og skærer kød ud som stegt dansk kalvefilet, kylling med persille eller stegt svinekam med ramsløg. Der er også grøntsager i wok samt flødekartofler. Ligesom der er salater som cæsarsalat, kartoffelsalat, pastasalat med pesto eller perlebygsalat samt pizza, suppe og ikke mindst børnenes favorit tag-selv-softice med karamel-, jordbær- eller chokoladesauce. Udvalget skifter af og til. 

 

Drikkevarer

I den ene side er der opstillet en drikkestation. Herfra kan man som gæst selv styre, hvad og hvor meget man vil drikke. Der er diverse sodavand som Coca Cola og Fanta samt Rynkeby økologisk saft som hyldeblomst-, solbær- eller rabarberdrik. Der er også minimælk, kakao og kaffe. 

 

Siddepladser og atmosfæren i Family Buffet

Restauranten er rummelig og har en uformel indretning, der passer perfekt til familier. Der er mange siddepladser. Særlig fokus har de på familievenlighed – sådan skal det også være i LEGOLAND. Her er plads til alle. Personalet er venligt og får løbende fyldt op i buffeten og ryddet bordene. 

 

Møblementet består af stole og borde inde og ude samt sofaer. Lamperne er farverige, og væggene er, selvfølgelig, dekoreret med Legofigurer og Lego-tema-detaljer, der er passende til beliggenheden. I højtalerne lyder musik, som ikke overdøver folks snakken ved bordene.

 

Legeområde

Særligt et område i restauranten er dedikeret til børnene. Her er et legeområde og spilhjørne med aktiviteter og legetøj som LEGO-Duplo. Det holder børnene underholdt, mens de venter på maden og gør besøget til en behagelig oplevelse for hele familien.

 

Toiletter

I samme bygning ligger toiletter, så det kan klares, inden turen går videre i LEGOLAND. 

 

Prisniveau

Hos Family Buffet er der ingen overraskelser i forhold til betaling. Der er en pris for voksne og en anden for børn. Derefter kan man spise og drikke alt, hvad man har lyst til. Det koster 245 kr. for voksne og 119 kr. for børn. Om det er dyrt eller billigt afhænger af, hvor meget man spiser og drikker. 

 

Det er op til hver enkelt, hvor mæt man ønsker at være efter et besøg hos Family Buffet. Hvis man kun spiser meget lidt, er det nok ikke her, man skal spise. Men hvis man er godt sulten, ja, så er det en helt fair pris. 

 

Alt i alt er Family Buffet i LEGOLAND et perfekt sted for familier i en atmosfære, hvor der er plads til alle.

 

LÆS OGSÅ:

Burger Kitchen

 

Senest opdateret: 27/08/2023 08:08