Burger Kitchen

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Burger Kitchen er det perfekte stop for burger-elskere, når familien eller andre besøgende er i LEGOLAND i Billund. Det ligger i området Imagination Zone. Her træder du ind i et farverigt og børnevenligt univers med de seje Legofigurer placeret rundt i den store restaurant. Det gør besøget til en sjov oplevelse i sig selv – især for børnene.

 

Som navnet antyder, handler det om burgere. Ud over det kan børnene blive fotograferet på den røde løber med de kendte LEGO-byggede stjerner. Det er det oplagte stop, når benene trænger til en pause imellem forlystelserne i LEGOLAND.

 

Burger Kitchen følger LEGOLANDs åbningstider.

 

Maden

Burgere og tilbehør er, hvad vi finder på menukortet. Her er seks forskellige burgere til den almindelige eller større sult og to burgere til børnene. Her kan der vælges mellem en hamburger og cheeseburger, ligesom man kan nappe chicken nuggets.

 

Burger for alle

Bacon Double Cheeseburger, Chili Pop Burger, Classic Cheeseburger og Crispy Chicken Burger er udvalget med kød. Uden kød er der Spinach Cheeseburger og en Tasty Veggie burger. 

 

Tilbehør og andet

LEGO Fries er et hit blandt gæsterne – og særligt børnene. Men der er også almindelige pommes frites. Ellers er der Chicken Nuggets, Chili Cheese Pops, Castus frugtstang eller falafel-salat. Heinz og Bãhncke står får dyppelse som ketchup, mayo, remoulade og sweet- and soursauce.

 

Drikkevarer

Sodavand passer godt til burgere. Hos Burger Kitchen har de Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Fanta, og Schweppes Lemon. En anden klassiker til burger er milkshake. Burger Kitchen kommer her med udgaverne chokolade, jordbær eller vanilje. Rynkebys frugtbar byder på økologisk hyldeblomst, økologisk æblejuice, rabarber eller vand. Der er også mælk og varme drikke som kaffe, te og varm kakao at drikke.

 

Siddepladser og atmosfæren hos Burger Kitchen

Burger Kitchen er farverig og har en uformel stemning. Et rigtigt børneunivers med plads til alle. Og pladser er der mange af – både ude og inde. Gæsterne kan tage plads på bænke-sofaer og i båse. Farverne gul, blå, rød, grøn og lilla er alle repræsenteret og fordelt rundt i lokalet. 

 

Den gule bestillingsdisk og Legofiguren, der har spiddet en burger, tager imod gæsterne ved indgangen. Legotemaet går igen på væggene, der er med Legofigurer i alle mulige farver. 

 

Ventetid og betjening

Betjeningen er ung, venlig og imødekommende. De får hurtigt gjort bestillingen klar, så der ikke er den helt store ventetid, når først der er bestilt. Køen hen til maden foregår i en lang slange, men det går relativt hurtigt. 

 

Prisniveau

Priserne er rimelige, set i lyset af, vi er i en forlystelsespark. En burger koster mellem 69 og 79 kr.. Skal det være en menu, ender prisen på mellem 109 til 125 kr.. Dyrest er Bacon Double Cheeseburger med 225 grams bøf til 79 kr.. Kids Burger står til mellem 36 og 39 kr.. Mest får du for pengene ved at købe en menu. Ønsker du glutenfri burgerboller, må du slippe 15 kr. ekstra.

 

LÆS OGSÅ:

Family Buffet i LEGOLAND har buffet for hele familien

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03