CABINN Vejle

Dæmningen 6, 7100 Vejle 76 40 60 00

 

CABINN har i dag 11 hoteller i de største danske byer. De er udstyret med små veludstyrede værelser, der ikke oser af plads, men er funktionelle. De enkelte hoteller er placeret midt i det pulserende byliv og for Vejles vedkommende i centrum på Dæmningen nær gågaden, det store indkøbscenter Bryggen og banegården. Den store bygning er blevet renoveret i 2016 og optræder med de elleve etager markant i bybilledet.

 

Receptionen er åben 24 timer i døgnet, hvor man også har mulighed for at købe drinks og snacks, hvis den pludselige lille sult/tørst skulle melde sig. Check-in foregår på ankomstdagen fra kl. 15.00 og udcheckning på afrejsedagen senest kl. 11.00.

 

Hotellet åbner mulighed for at overnatte centralt i gåafstand af de mange kulturelle aktiviteter til en overkommelig pris. Som en del af lokalsamfundet kan CABINN Vejle tilbyde parkeringstilladelser til det nærliggende Apcoa-område til en favørpris af 80 kr. og dagskort hos naboen Lido Fitness til 50 kr./dag.

 

Værelser

I det relativt store hotel findes der i alt 156 værelser med 283 sengepladser. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og toilet. Værelserne er også udstyret med TV og vandkedel inkl. gratis kaffe og te, ligesom der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet. Flere værelser fungerer også som familierum til 3-4 personer. Der er i alt syv forskellige værelseskategorier fra Economy til Admiral. 

 

Morgenmad og lobby

For de morgenfriske og/eller sultne står morgenbuffeten til rådighed fra kl. 06.00 til 10.00 på hverdage og kl. 07.00 til 10.30 i weekender. Det koster 125 kr./pers., dog kun 99 kr., hvis morgenmaden bestilles enten ved værelsebooking eller senest ved check-in. Lobbyen matcher idégrundlaget ganske fortræffeligt. Funktionelle, lyse og åbne omgivelser med stor gennemsigtighed.

 

Møder og events

Hotellet råder over et konferencerum til maks. 16 personer. Der kan afholdes dagsmøder til 499 kr./pers.. Her byder hotellet på

  • Formiddagskaffe, te og isvand i lokalet
  • Morgenanretning undenfor plenum
  • Frokostbuffet + 1 vand pr. person
  • Eftermiddagskaffe, te og isvand og kage i lokalet
  • AV-udstyr og gratis WiFi

 

Atmosfæren hos CABINN Vejle

Hotellet fungerer som et rigtig velegnet by-hotel for både turister og forretningsfolk. Central placering, gode ankomstforhold og de nødvendige services for at tilfredsstille kravene til et moderne overnatningssted. Interiør og materialevalg fremstår tydeligt som et rigtigt “1990´er barn” med måske ikke den største varme i f.eks. farvevalg, men passende til et miljø med fart i hverdagen og hurtige løsninger.

 

CABINN betyder kabine på dansk og beskriver på træffende vis det koncept og idegrundlag, som den danske ingeniør og grundlægger af hotelkæden Niels Fennet introducerede i 1990. 

 

Prisniveau

Som selvudnævnt Danmarks største lavbudget hotelkæde ligger en del af attraktionen og parameter for succes også i de relativt lave værelsespriser fra 545 kr. pr. overnatning.

 

LÆS OGSÅ

Danhostel Vejle er et hyggeligt selvbetjeningshostel

B&B Hotel i Vejle har god beliggenhed

 

Senest opdateret: 03/07/2024 02:07