
Tag med på en rejse til det marokkanske køkken
Er du til nordafrikansk mad, og drømmer du om at opleve smagen af Casablanca eller Marrakech? Så har du nu mulighed for at prøve en autentisk marokkansk middag, når African Kitchen inviterer til “Turen går til Marokko” i Paladspassagen Social Dining.
Manden bag arrangementet
Bag arrangementet står restauratør Bilel Oueslat, der har køkkenet African Kitchen i Paladspassagen. Med sin passion for det nordafrikanske køkken guider gæsterne gennem en gastronomisk rejse fyldt med smag og stemning. Han serverer en menu bestående af fem små retter og en dessert, der tager dig direkte til Marokkos kulinariske hjerte.
Menu
- Soup Harira
- Poulé á l’ancien (grillet kyllingefars og sauce)
- Margez (stegt kalkun og lammepølser med grøntsager)
- Crombe (paneret blomkål og trøffel-mayo)
- Marokkansk tajine med oksekød
- Dessert: Chokolademousse
Billet til smagsrejsen
Flyet letter torsdag den 27. marts klokken 19.00, så hvis du vil have fat i de efterspurgte boarding cards, er det nu, du skal slå til.
Boarding cards koster 300 kr. pr. person og kan bestilles ved at skrive til event@paladspassagen.dk med emnelinjen “Turen går til Marokko”. Sidste chance for at erhverve sig et boarding card er den 23. marts.
LÆS OGSÅ
African Kitchen i Paladspassagen