3-retters menu hver weekend på kroen – nu også om fredagen!
Efter stor opbakning til kroens 3-retters vintermenu udvider de åbningen og byder gæsterne velkommen både fredag og lørdag resten af november og hele december.
Menuen på Bredal Kro byder på vinterens bedste smage og kan opleves i de hyggelige kro-omgivelser, hvor maden serveres med kærlig hånd.
Vintermenuen på Bredal Kro
Snacks
Panipuri med tatar og fermenteret hvidløg
samt kammusling med hummermayo og rogn.
Forret
Rimmet laks med rygeostcreme, agurk, syltet tomat,
sesam og tuille.
Hovedret
Stegt torsk med muslingesauce, gulerodspuré,
æble, rogn og citron.
Dessert
Chokolademousse med ristede nødder,
råsyltede bær og hindbærsorbet.
Pris og reservation
Bordreservation kan foretages fra kl. 18, og vintermenuen består af tre retter for 295 kr. eller 495 kr., hvis du ønsker at fuldende oplevelsen med tre udvalgte glas vin.
Husk at reservere dit bord på 75895799, og kom forbi til en stemningsfuld aften med god mad og vin.