
Stor hæder til Treetop Restauranten, der løfter to priser
Treetop Restauranten kunne søndag den 12. oktober 2025 fejre en dobbelt triumf, da Den Danske Spiseguide hædrede både souschef Lucas Juhl Nielsen og restaurantchef Lena Hahn Atzen ved årets gallamiddag.
Lucas Juhl Nielsen
Souschef Lucas Juhl Nielsen modtog prisen som Årets Souschef. Prisen placerer ham blandt landets mest lovende profiler og cementerer Treetops gastronomiske niveau.
Lena Hahn Atzen
Restaurantchef og head sommelier Lena Hahn Atzen blev tildelt talentprisen Wait and See, som fremhæver profiler, der er på vej mod branchens øverste lag. Anerkendelsen understreger, at Treetops front er lige så stærk som køkkenet.
En restaurant med udsigt og format
Treetop Restauranten holder til på Munkebjerg Hotel med kig til Vejle Fjord og skovens kroner. Restauranten er kendt for kompromisløst håndværk, dyb respekt for sæsonen og en ambitiøs vinkælder. Gæsterne møder en gennemført oplevelse fra første hilsen til sidste glas.
De to priser afspejler den samlede kvalitet i både køkken og restaurant.
LÆS OGSÅ