
Unge talenter indtager Treetop Restauranten til elevaften i Vejle
Fem serveringer med nøje udvalgte vine, snacks og champagne samt søde afslutninger, når unge talenter indtager Treetop til elevaften den 13. oktober på Treetop Restauranten ved Munkebjerg Hotel i Vejle.
Mandag den 13. oktober kl. 18 samler Treetop Restauranten i Munkebjergskoven 10 kokke og tjenerelever til en aften, der viser hvor gastronomien er på vej hen. Pris 1.200 kroner.
Aftenens format
De unge talenter bemander hele restauranten og arbejder både i grupper og som makkerpar. En kok og en tjener præsenterer i fællesskab ret og vin, så gæsterne oplever samspillet mellem køkken og gulv.
Mød eleverne
Tjenerelever
Niclas Schulz Grand Hotel Odense, Noa Lærke Fruergaard Restaurant Substans, Nanna Reinhart Knudsen Gl. Brydegaard, Anne Hovgaard Hansen Munkebjerg Hotel, Sebastian Selmer Treetop Restauranten.
Kokkeelever
Rasmus Nielsen Grand Hotel Odense, Kasper Zacho Restaurant Hærværk, Lauritz Rogert Skovsgaard Restaurant Lyst, Willads Stæhr Treetop Restauranten, Maria Stage Treetop Restauranten.
Menuen denne aften
Snacks og bobler
Jomfruhummer, græskar & hyben
ved Maria Stage Vinmatch fra Anne Hovgaard Hansen
Kammusling, jordskokke & brunet smør
ved Rasmus Nielsen Vinmatch fra Niclas Schulz
Hummer, grillet fløde & hasselnødolie
ved Lauritz Rogert Skovsgaard Vinmatch fra Sebastian Selmer
Gris, æble & svampe ved
Kasper Zacho Vinmatch fra Noa Lærke Fruergaard
Pære, vanilje & chokolade
ved Willads Stæhr Vinmatch fra Nanna Reinhart Knudsen
Petit Fours & Kaffe/Te
Ekstra for gæsterne
Der er mulighed for overnatning på Munkebjerg Hotel med 15 procent rabat i forbindelse med eventet. Ophold inkluderer stor morgenmadsbuffet, adgang til wellness og entré til Casino Munkebjerg.
Pris: 1.200 kroner pr. gæst
Booking via Treetops hjemmeside her