The American Grill by Albert’s i Vejle

Husker du The American Grill i Paladspassagen?

 

Et lille stykke af Amerika lå i Paladspassagen Social Dining Ved Anlæget 12 D i Vejle. I en lidt afdæmpet westernstil dannede salonen rammen om The American Grill. Det var et spisested i american style, og de havde mange års erfaring med at lave mad.

 

Spisestedet havde åbent alle ugens dage fra kl. 10.30 til 20.30. Gæsterne kunne spise maden i den afsides American Grill, i den hyggelige Paladspassage eller tage maden med som takeaway. Dette gav en fleksibilitet, der passede til mange forskellige behov og anledninger.

 

Maden

Hos The American Grill havde de stor kærlighed til de friske råvarer, og de satte en ære i, at retterne var veltilberedte. Der var meget kød, men man kunne også vælge en af de tre salater, hvilket gjorde det muligt for både kødelskere og dem, der foretrak lettere retter, at finde noget de kunne lide.

 

The burgers hos The American Grill

Der var fem vidt forskellige burgere at vælge mellem. Der var en med and og coleslaw, en chicken burger med crispy paneret kylling og flere saucer, den vegetariske og et par med oksekød. Hver burger var nøje sammensat for at levere en autentisk amerikansk smagsoplevelse.

 

På grillen samt tilbehør

På grillen var der steak striploin, grillede ribs, kylling, wings og amerikanske pølser. Retterne kom alle med valgfri kartofler eller dagens salat. Som sides kunne der købes bagt kartoffel eller american style potato. Til børnene var der børneburger, hotdog eller kylling. Måltidet kunne afsluttes med apple pie, cheesecake eller brownie. Disse retter tilbød noget for enhver smag og aldersgruppe, hvilket gjorde det til et populært valg for familier.

 

The social dining plate

Paladspassagen kaldes for Social Dining, og The American Grill havde en social dining plate til to personer. Denne bestod af en god blanding bestående af kyllingebryst, to bøffer, to bagte kartofler, hvidløgssmør, grøntsager, to salater og valgfri sauce. Dette var ideelt for par eller venner, der ønskede at dele et varieret måltid.

 

Drikke

American Grill havde ikke det store udvalg her. Der var Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew, Dr. Pepper og vand. Var man mere til andre sodavand, øl, vin, drinks eller kaffe, kunne man få dette i Skuden, som var Paladspassagens bar. Dette samarbejde mellem spisestederne i Paladspassagen gjorde, at gæsterne kunne få præcis den drikkevare, de ønskede, til deres måltid.

 

Atmosfæren hos The American Grill

Man kunne tage plads i salonen, der havde en placering ud mod vejen lidt afsides Paladspassagens øvrige pladser. Her var god ro, og de store vinduer skabte et godt lys hos The American Grill. Man kunne også tage plads i det store område med siddepladser rundt ved de forskellige spisesteder. Her var en uformel og god stemning med plads til alle. Betjeningen hos The American Grill var imødekommende og venlig. Maden blev lavet med omhu, hvilket skabte en behagelig spiseoplevelse.

 

Prisniveau

Hos The American Grill hang kvalitet og pris godt sammen. Her var tænkt over tingene og tilberedningen af maden. En burger kostede fra 90 kr. og opefter. Striploin med tilbehør stod til 195 kr.. Mest fik man for pengene ved at snuppe The social dining plate for to personer, der kostede 300 kr.. Priserne var rimelige i forhold til de store portioner og den høje kvalitet, hvilket gjorde det til en favorabel spiseoplevelse for mange.

 

Amerikansk mad i hjertet af Vejle

The American Grill formåede at bringe smagen og atmosfæren af Amerika til hjertet af Vejle. Deres fokus på autentiske ingredienser og klassiske amerikanske retter gjorde det til et unikt spisested i området. Gæsterne satte pris på den afslappede stemning og den gode service, som gjorde hvert besøg til en behagelig oplevelse.

 

The American Grill blev et populært valg for både lokale og besøgende, der ønskede at opleve en bid af Amerika i Vejle.