
Ny fransk bistro bliver en del af et allerede etableret restaurantunivers i Vejle
Vejle får et nyt gastronomisk indslag, når en klassisk fransk bistro slår dørene op fredag den 21. februar. Bistroen bliver en del af et allerede etableret restaurantunivers i byen, hvor gæster i forvejen kan besøge Conrads, No. 14 Vinbar og Konditoriet.
Den nye bistro får ikke egne lokaler, men bliver integreret i Konditoriet, hvilket giver en mere fleksibel udnyttelse af stedet. Beslutningen er truffet i samarbejde med udlejeren Kirk & Thorsen, og ambitionen er at skabe en autentisk fransk spiseoplevelse i Vejles gamle købmandsgård.
Franske klassikere på menuen
Bistroen vil byde på et fast menukort med to forskellige menuer. En fem-retters og en otte-retters. Den sammensættes af køkkenet og er skiftende fra uge til uge. Her kan gæster blandt andet glæde sig til gratinerede kammuslinger med svampe og hvidvinssauce, grillede kejserhatte i svampebouillon samt grillede kalvenyretapper med trøffelsauce. Til dessert byder bistroen fx på klassikere som flamberede pandekager.
Vin spiller også en central rolle i konceptet, hvor en vinmenu vil være tilgængelig som supplement til maden, men man kan også selv vælge drikkevarer. Som en fast tradition serveres et glas bobler som velkomstdrink.
Åbningstider og fremtidsperspektiver
I første omgang vil den franske bistro have åbent fredag og lørdag aften fra klokken 18. På sigt kan åbningstiderne blive udvidet afhængigt af efterspørgslen.
Selvom bistroen starter sit liv i Konditoriets rammer, vil den få sit eget navn, hvilket understreger stedets ambition om at tilbyde en fuldendt fransk oplevelse midt i Vejle.
Med den nyeste tilføjelse styrker Den Smidtske Gård sin position som en spændende gastronomisk destination i Vejle. Nu med et strejf af Frankrig!