God service er alfa og omega: UNOs nye restaurantchef tager teten
“Service betyder alt, når man driver bar og restaurant,” lyder det fra UNOs nye chef, der altid har haft en passion for at levere gode oplevelser.
Victor Matisse Celis Rojo er navnet på UNOs nye restaurantchef, og med en energi, der matcher hans farverige fornavn, har han allerede taget teten hos den nye og populære bar og cantina i Vejle.
En drøm går i opfyldelse
26-årige Victor har arbejdet sig ind i restaurationsbranchen gennem de sidste 13 år, og nu står han for første gang ved roret. En drøm, han har haft siden han var barn.
Aarhus-erfaring med i bagagen
Efter at have tilbragt over et årti i Aarhus, hvor han skabte sig en solid karriere på steder som The Mexican, Atrium og senest Cinco som barmanager og tjeneransvarlig, er han nu vendt hjem til Fredericia. Og mandag i denne uge markerede starten på hans næste store kapitel som restaurantchef hos UNO.
Service først – altid!
“Service er alfa og omega,” fortæller Victor, der altid har haft en passion for at levere gode oplevelse. Det vil han give videre til sit team. “Man skal have respekt og gode manerer. Det er noget, der er banket ind i mig fra barnsben,” fortæller han med et smil.
Ny struktur
I sin nye rolle er Victor i fuld gang med at finpudse restaurantens struktur. “Vi har godt styr på leverandørerne, men nu handler det om at sikre, at servicen kører på skinner,” fortæller han. Og ja, du kan stadig finde ham både bag baren og på gulvet. Han elsker nemlig at være tæt på gæsterne og give dem godt værtskab.
Stærke ambitioner for UNOs fremtid
UNO’s nye restaurantchef har store ambitioner, og med sin kombination af talent, erfaring og masser af gåpåmod er der ingen tvivl om, at han kommer til at sætte sit præg på restauranten. Det bliver spændende at følge med i de nye tiltag, der er på vej!