Indgangen til Restaurant Skyttehuset i Vejle

Mortensaften med and og livemusik hos Restaurant Skyttehuset

Af Pernille Søborg,

 

Restaurant Skyttehuset i Vejle holder fast i sit populære arrangement i forbindelse med mortensaften. Mandag den 10. november serverer de en klassisk menu med and og sød afslutning i hyggelige rammer.

 

Menuen

Køkkenet byder på en traditionel to retters menu. Hovedretten er andelår og andebryst med hvide kartofler, brun sovs, surt og rødkål. Til dessert serveres risalamande med kirsebærsauce. 

 

Husorkester spiller op

Duoen To & To er Restaurant Skyttehusets husorkester. De leverer musik til middagen. Repertoiret blander rock and roll, store 80`er melodier og pop i et moderne udtryk. De finder også de velkendte sange frem, som passer hele familien.

 

Priser hos Restaurant Skyttehuset

Pris pr. voksen er 398 kr.. For børn under 12 år er prisen 198 kr.. 

 

Hvorfor fejrer vi mortensaften

Mortensaften ligger aftenen før mortensdag den 11. november. Fejringen knytter sig til Martin af Tours fra 300-tallet. Ifølge fortællingen ville Martin ikke udnævnes til biskop og gemte sig i et skur. Gæssene afslørede ham med høj skræppen. Derfor spiser man traditionelt gås eller and. I Danmark er det oftest and, som gennem mange år er blevet den faste spise på denne aften.

 

Book bord her  

 

LÆS OGSÅ

Restaurant Vejle