Scandic Jacob Gade

Flegborg 8-10 , 7100 Vejle 76 70 00 00

 

Scandic Jacob Gade har en central beliggenhed på Flegborg i Vejle lige ved siden af Vejle Musikteater og Vejle Bypark. Området er pænt og roligt. Hotellet ligger tæt på Vejles hovedbanegård, så det er nemt at komme til og fra. Der er også parkeringspladser foran hotellet. På Scandic kommer både forretningsrejsende og turister. 

 

Scandic Jacob Gade i Vejle er en del af Scandic hotelkæden. Hotellet byder gæsterne på en kombination af komfort, bekvemmelighed og imødekommende service. Fra hotellet har man nem adgang til byens seværdigheder, shoppingmuligheder og spisesteder. Standardværelserne er komfortable, moderne, store og lyse med fri Wifi, TV og et velindrettet arbejdsområde og en behagelig seng. Nogle værelser har også en flot udsigt over Vejle Bypark.

 

Kun morgenmad 

Restauranten er lukket, så gæsterne må ud i Vejle og finde en restaurant eller café. Det er der også rig mulighed for, da der er pænt mange spisesteder inden for 200-400 meter. Men Scandic skal nok sørge for morgenmaden. Her er der tænkt over tingene. Æggene er fra fritgående høns, og der er et udvalg af glutenfri, laktosefri og veganske produkter på bordet.

 

Morgenbuffeten byder på et udvalg af økologiske madvarer, såsom yoghurt, morgenmadsprodukter og müsli, flere slags æg, pålæg som salami, skinke og ost, varme pølser og bacon, frisk frugt og grøntsager efter årstiden. Dertil er der friskbagt brød f.eks. fuldkornsbrød, boller og sødt. Af drikkevarer er der juice, kaffe og te. Kaffen er Fairtrade™ eller UTZ Good Origin certificeret. 

 

Fitness og sauna

Skal formen holdes ved lige, er der et stort og lyst fitnessrum med moderne træningsudstyr og en flot udsigt over Vejle. Der er også sauna.

 

Drikkevarer

Gæsterne kan nyde en kold drink fra minibaren i receptionen eller en espresso i caféen. 

 

Atmosfæren hos Scandic

Der er en afslappet og indbydende stemning på Scandic Jacob Gade. Hotellet har moderne og komfortable værelser, der giver mulighed for at slappe af, arbejde, holde møde og føle sig hjemme. Personalet er venligt og hjælpsomt, og gør, hvad de kan, for at gæsterne føler sig velkommen. 

 

Møder og konferencer

Scandic Jacob Gade har sammen med Vejle Musikteater ni moderne mødelokaler og konferencerum, der kan rumme fra 2-1.100 personer og er ideelle til konferencer og kongresser af enhver art. Alle har alt i professionelt AV-udstyr. 

 

Scandic Jacob Gade sørger for mødepakker, hvor der hele dagen er kaffe, te og vand samt tørret/frisk frugt og nødder, formiddagsbuffet, frokost med buffet eller en 2-retters menu og eftermiddagsbuffet. 

 

I Vejle Bypark er der mulighed for aktiviteter og teambuilding-øvelser, hvis det er på programmet.

 

LÆS OGSÅ

Munkebjerg Hotel: Ligger med udsigt til Vejle Fjord og har flere restauranter

 

Senest opdateret: 25/02/2024 10:02