Garage Burgerbar

Rådhustorvet 2, 7100 Vejle 30 68 68 15

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
1.
2.
3.
4.
5.

 

I 2016 kom den første Garage Burgerbar til verden. Det var et road trip i USA, der satte gang i det hele. Missionen var at lave prisvenlige burgere på gode råvarer i få versioner. Det blev en realitet! Fire restauranter er der i Jylland i dag, hvoraf den ene ligger i Rådhustorvet i Vejle. Her kan du nyde en velsmagende burger i en afslappet atmosfære.

 

Garage Burgerbar har åbent alle ugens dage fra kl. 11 og til mellem kl. 21 og 22.

 

Maden

Hos Garage Burgerbar har de noget for alle, der er til burger. Spørgsmålet er, om du går efter den simple, den krydrede, den greasy eller den veganske burger? Råvarerne er danske. Okseburgeren er med bøf af dansk hakket oksekød fra Himmerland, og kyllingen kommer fra danske slagterier. De smagfulde hjemmelavede dressinger laves frisk hver dag i restauranten. 

 

6 burgere at vælge mellem

Burgerne er i brioche-style med deres egen burgerbolleopskrift. Alle kommer med pickles og rødløg. Derfra adskiller de sig. Fire af dem er med oksekødsbøf, en med kyllingefilet og den sidste er veggi med sojabønne-bøf. Burgerne kan laves glutenfri og i en vegansk bolle til en merpris.

 

Combos

De fleste går efter combos, der er med frit valg mellem burgerne, fritter og dip.  

 

Fries og sides

Skal der lidt ekstra til, er der Garage fries, der er drysset med parmesan og timian eller Formel 1 fries med flydende ost og timian. Af sides er der nuggets, chili Cheese tops, hot wings og en snackbox.

 

Drikkevarer

Garage Burgerbar tilbyder et udvalg af sodavand, juice, Heineken øl, lidt vin og cocktails. Milkshake er den perfekte ledsager til burgerne. Der er chokolade, jordbær og vanilje at vælge mellem.

 

Atmosfæren hos Garage Burgerbar

Garage Burgerbar ligger midt i Vejle, men dog inde i en cool baggård. Her kan man trække sig lidt væk og nyde burgerne i uformelle omgivelser. Indretningen er enkel. Man kommer lige ind til disken. Mens man venter på maden, kan man tage plads ved et af bordene, hvorfra man naturligvis også kan blive hængende og spise sin mad. Udenfor er der også borde og stole, der er attraktive, når vejret er godt. Betjeningen er smilende og imødekommende. De får hurtigt taget imod ordren og lavet maden. 

 

Prisniveau

Garage Burgerbar bestræber sig på at tilbyde mad til priser, der ikke tømmer din pung. Prisniveauet på Garage Burgerbar er rimeligt, og noget de fleste har råd til. Vælger du combo til 89 kr., er der fin value for money. 

 

Burgerne koster 65 kr. bortset fra Double Bentley Cheese and bacon med dobbelt bøf, der står til 95 kr.. Combo med burger, fritter og dip koster 89 kr.. Skal du have et godt tilbud, så har Garage Burgerbar frokosttilbud mandag til torsdag.

 

LÆS OGSÅ:

1401 – Food and friends laver slider burgers

 

Senest opdateret: 08/03/2024 02:03