
Winemaker’s Dinner i Fjordsalen: Nénu og Rasmus Aamand gæster Vejle
Lørdag den 25. oktober kl. 18.00 lægger Munkebjerg Hotel an til en aften i vinens og naturens tegn. Winemaker’s Dinner med seks glas vin fra Nénu og sprøde snacks samt femretters menu i Fjordsalen. Prisen er 1.395 kr. pr. person inklusive.
Mød vinmageren fra Vejle
Aftenens hovedperson er vinmageren Rasmus Aamand Olesen. Han er opvokset i Vejle og laver i dag sine Nénu-vine i Collioure og Banyuls-sur-Mer. Her får druer som Mourvèdre, Grenache og Syrah både sol og havbrise. Vinene skabes på naturens præmisser. Resultatet er vin med modne tanniner, sprød syre og et strejf af havsalt.
Fem serveringer
- Lavbagt fisk i kærnemælkssauce med musling
- Fasan
- Rødbede. Dukkah. Røg
- Ballotine med krondyr og vildsvin samt timut
- Ost. Ølbrød. Havgus. Brombær
- Afsluttes med kaffe og petits fours
Til hver servering præsenteres vin fra Nénu, så mad og vin spiller sammen.
Aftenens program
Klokken 18 starter smagningen og snacks med seks vine. En time senere går Winemaker’s Dinner i gang i Fjordsalen. Resten af aftenen er ren forkælelse.
Booking og overnatning
Book bord hos Munkebjerg Hotel på 76 42 85 00 eller online her. Skal oplevelsen have den fulde Munkebjerg-følelse, så snup en overnatning med morgenmad. I forbindelse med eventet oplyser hotellet 15 procent rabat med koden Vin25. Tjek hotellets side for detaljer og ledige pladser.
Se hele menuen og alle vine her.