
Anduma Vinbar gentager succesen med lørdagsbrunch og Champagne
Champagne i glasset, stempelkaffe på kanden og nybagt brød fra Folmers Mikrobageri. Anduma Vinbar giver den klassiske tallerken et løft og inviterer til en rolig, velsmagende start på lørdagen.
Menu og stemning
Tallerkenen er sammensat med brød og croissant fra Folmers Mikrobageri, god charcuterie fra bl.a slagter Grønvall og modne oste fra Arla Unika, marmelade og smør samt et kogt æg. I oplevelsen følger stempelkaffe og et glas champagne, som matcher barens hyggelige rammer og store kærlighed til vin.
Tid, sted og pris
Lørdagsbrunchen finder sted lørdag den 20. september 2025 fra klokken 10.30 hos Anduma Vinbar, Grønnegade 40A i Vejle. Prisen er oplyst til 295 kr. pr. person, og der skal reserveres bord. Booking sker på telefon 53 73 21 09.
LÆS OGSÅ