Fiskebuffet hos Bredal kro.

Glæd dig til events og kulinariske oplevelser på Bredal Kro i 2025 

Af Pernille Søborg,

 

2025 tegner til at blive et begivenhedsrigt år på Bredal Kro, hvor gastronomi og fællesskab mødes i en række spændende arrangementer og faste tilbud. Kroen har sammensat et program, der både forkæler smagsløgene og inviterer til hyggelige stunder året rundt.

 

Klassikere, buffet og ad libitum

Fiskebuffeten er allerede en succes, og den fortsætter i det nye år. Fra januar kan gæsterne prøve de populære klassikere som ad libitum pil selv-rejer hver fredag og moules frites ad libitum hver onsdag, 

Pil-selv-rejer hos Bredal Kro

 

Også smørrebrødsbuffet og stegt flæsk er at finde på udvalgte dage. Kageelskere kan se frem til kaffe- og kagebuffet hver måned, mens lokale markeder i sommer- og juletiden bringer liv og stemning til kroen.

 

Særlige events og traditionsrige fejringer

Året byder også på særlige events som Gastro Week i februar med en tre-retters menu samt vinarrangementer med smagninger i samarbejde med H.J. Hansen. Traditioner som Mortensaften, mors dag og fars dag bliver fejret med særligt sammensatte menuer.

Der er et godt udvalg af retter a la carte hos Bredal Kro

 

Koncerter og foredrag i vente

Bredal Kro planlægger desuden at afholde både koncerter og foredrag, som vil blive annonceret senere. 

 

Hold øje med kroens hjemmeside for opdateringer og reservation af bord til de mange kommende events. Se mere om events her.