Lucky´s Sports-Bar i Vejle

Skal du med til fodboldquiz på Lucky’s Sports-Bar?

 

 

Er du klar til at teste dine fodboldkendskaber? Torsdag den 12. september fra kl. 20.00 til 22.00 afholder Lucky’s Sports-Bar en spændende fodboldquiz i samarbejde med Quiz For Liv.

 

Quizzen ledes af den erfarne quizmaster Jens Vestergaard, som er kendt fra flere populære quiz-programmer, herunder “Hvem vil være millionær” og “Jo færre jo bedre”. Jens Vestergaard er ikke kun en skarp quizmaster, men også en velkendt personlighed i quiz-verdenen, og han ser frem til at udfordre deltagerne med sin viden og skarpe spørgsmål.

 

Dørene åbner allerede kl. 19.30, hvor Jens Vestergaard vil være til stede for at modtage betaling og uddele svarark. Deltagelse koster 50 kroner pr. person, og der kan maksimalt være fire personer på et hold.

 

Quizzen vil bestå af tre runder, hver med 15 spørgsmål, der vil teste din viden om fodboldens verden – fra historiske kampe og spillere til aktuelle ligaer og turneringer. Det bliver en aften fyldt med sjov, udfordringer og spænding, hvor du har mulighed for at vise, hvad du virkelig ved om sporten.

 

Hvis du vil sikre dig en plads til denne fodboldquiz og ikke vil gå glip af en aften med godt selskab og skarpe spørgsmål, er det en god idé at tilmelde dig på forhånd. Send en e-mail til marketing@quizforliv.dk for at reservere din plads.

 

Kom og vær med til en aften, hvor din viden kan føre dig til sejr, og nyd en livlig og underholdende quiz-aften på Lucky’s Sports-Bar.