TreeTops ret med agurk

Nyd en 10-retters menu: En gastronomisk rejse for alle sanserne

 

Treetop Restaurant i Vejle løfter sløret for deres nyeste menukort og byder på en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige med deres nye gourmetmenu, som er navngivet, “Helheden”. 

 

Med 10 serveringer fra øverste hylde tager de gæsterne med på en kulinarisk rejse, hvor sanserne bliver udfordret og forkælet. Hver ret er nøje udvalgt for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

 

Helheden – 10 serveringer:

 

  • Skærising – Purløgsolie – Skorzonerrod
  • Peberrod – Knivmuslinger – Grønne jordbær
  • Østers – Agurk – Strandløg
  • Malt – Dådyrtatar – Ramsløg
  • And – Løg – Timian

 

  • Beder – Beluga – Fløde
  • Tomat – Jomfruhummer – Havgus
  • Skærising – Kålkapers – Stikkelsbær
  • Selleri – Kammuslinger – Koriander
  • Blæksprutte – Blåmuslinger – Basilikum

 

Sidst, men ikke mindst:

  • Croissant – Smør – Dild
  • Spidskål – Svampe – Bacon
  • Cote de øf – Løg – Aroniabær
  • Solbær – Chokolade – Mirabeller
  • Hyben – Cydonia – Skovmærke

 

Afslutningen på middagen byder på kaffe og sødt.

 

Pris: 1.500 kr. 

 

Vin til maden

Der er også mulighed for at tilføje en matchende vinmenu til 1.200 kr., en eksklusiv vinmenu til 2.000 kr. eller en juicemenu med hjemmelavede juicer til 600 kr..

 

Forudbestilling er nødvendig senest kl. 16.00 samme dag, og middagen varer cirka 4 timer med seneste ankomst kl. 20.00.

 

Fantastisk udsigt hos TreeTop